Dilluns, 22 d'abril, a les 12.00 hores, a L'Auditori de Barcelona

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, presideix l'acte central del Dia de les Esquadres

query_builder   19 abril 2013 18:01

event_note Nota de premsa

Dilluns, 22 d'abril, a les 12.00 hores, a L'Auditori de Barcelona

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, presideix l'acte central del Dia de les Esquadres

 
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, presidirà dilluns, 22 d’abril, a les 12 hores, l’acte central de celebració del Dia de les Esquadres.
 
A l’acte, hi participaran el comissari cap de la Prefectura de la Policia, Josep Lluís Trapero; i el comissari Josep Milán.
 
A més, assistiran el secretari general d’Interior, Josep Martínez; el director general de la Policia, Manel Prat; el delegat del Govern de Catalunya a Barcelona, Fernando Brea; el comissari cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial, David Piqué; el comissari cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central Ferran López; el comissari cap de la Comissaria de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, Joan Miquel Capell; el comissari cap de la Comissaria General de Mobilitat, Miquel Esquius; el comissari cap de la Comissaria Tècnica de Planificació de la Seguretat, Emili Quevedo; el cap de l’Escola de Policia, Antoni Permanyer, i el comissari cap de la Comissaria General d’Informació, Manel Castellví, entre d’altres autoritats.
 
En l’acte, es lliuraran 146 condecoracions als Mossos d’Esquadra i 88 medalles externes al mèrit policial.
 
Al matí, el conseller, acompanyat d’altres autoritats del Departament d’Interior, assistirà a la missa amb motiu del Dia de les Esquadres. El conseller arribarà a l’Auditori a les 11.30 hores.
 
 
Els mitjans que vulgueu cobrir aquest acte us heu d'acreditar abans de les 10 hores de dilluns 22 d’abril a l'oficina de comunicació dels Mossos d'Esquadra. Per fer-ho, heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre nom i cognoms, DNI i mitjà a comunicacio.mossos@gencat.cat, o bé donar les dades per telèfon al 93 495 97 58. Podreu recollir la vostra acreditació a l'Auditori el dilluns a partir de les 11.00 hores.
 
ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ HAURAN D’ACCEDIR A L’AUDITORI PEL CARRER LEPANT
 
 
 

12:00|Espadaler presideix l'acte central de celebració del Dia de les Esquadres.Auditori de Barcelona (c. Lepant, 150)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, presidirà l’acte central de celebració del Dia de les Esquadres. També hi assistiran el delegat del Govern a Barcelona, Fernando Brea, i la directora d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, Mercè Santmartí.