Inauguració de la nova Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor

query_builder   26 abril 2013 13:52

event_note Nota de premsa

Inauguració de la nova Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor

Demà dissabte, 27 d’abril, a les 12.30 hores, el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, l’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, inauguraran la nova biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor, situada al carrer Pau Casals.
 
La biblioteca s’ubica en un edifici de nova construcció, obra de l’arquitecte Manel Solà i Noguera. L’edifici té planta triangular i ocupa una superfície útil de 810 m2 distribuïts en dues plantes. A la planta de baix hi ha la zona d’acollida, la zona infantil i les àrees de revistes, música, imatge i una sala polivalent. A la primera planta hi ha el fons general, una aula de suport i la zona de treball intern.
 
La biblioteca compta amb accés a internet i espai Wi-Fi, i disposa d’un fons de 12.250 volums, 2.000 audiovisuals, 51 subscripcions a revistes i 5 a diaris.
 
La nova biblioteca és l’equipament número 366 del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i rep el suport de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona.
 
El cost total de la Biblioteca (construcció, mobiliari, equipament, senyalització, equipament informàtic i fons documental)  ha estat d’1.676.795,40 euros dels quals la Generalitat de Catalunya n’ha aportat 317.200 €

12:30|Inauguració de la nova Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor (c. Pau Casals, 41)|Barcelona (Barcelonès)

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma; l’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, inauguren la nova biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.