La consellera d'Acció Social inaugura el 2on Seminari de la xarxa europea d'Observatoris d'inclusió Social

query_builder   13 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social inaugura el 2on Seminari de la xarxa europea d'Observatoris d'inclusió Social

En el decurs de l'acte, es presentarà la creació del nou Observatori de la pobresa a Catalunya
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres el 2on Seminari de la Xarxa Europea d’Observatoris d‘inclusió Social que comptarà amb la participació de representats de diversos països europeus que treballen en polítiques d’inclusió social. A l’acte també hi serà present la directora de l’Institut Català de Serveis Socials del Departament (ICASS), Carolina Homar.
 
Aquest Seminari, que ha estat organitzat per l’ICASS, vol ser una plataforma d’intercanvi d’experiències i de polítiques per lluitar contra la pobresa que s’apliquen en diferents països europeus. A més de ponents de Catalunya, també hi participaran representants de Bèlgica, França, Hongria, Itàlia i Portugal i es preveu l’assistència de més de 150 persones. El primer Seminari de la Xarxa europea d’Observatoris d’inclusió social es va celebrar l’any passat a Portugal.
 
Durant el Seminari, l’ICASS presentarà el nou ‘Observatori de la pobresa, la inclusió i la vulnerabilitat social a Catalunya’ que es posarà en marxa al primer semestre de l’any que ve. Aquest Observatori vol ser l’organisme encarregat d’estudiar i avaluar les necessitats socials a Catalunya i es coordinarà i col·laborarà amb les institucions existents en aquest àmbit.

09:30|.Escola d'Administració Pública (c. Girona, 20)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el 2on Seminari de la Xarxa Europea d’Observatoris d‘Inclusió Social. A l'acte també assistirà el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós.