La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Saló del Treball

query_builder   13 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, visita el Saló del Treball

En acabar la visita, la consellera atendrà als mitjans de comunicació
Demà, divendres, 14 de novembre, a les 10:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, visitarà el Saló del Treball. La consellera recorrerà el Saló del Treball acompanyada del director del Servei d’Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, i de l’alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín. En acabar la visita, la consellera atendrà als mitjans de comunicació.
 
El Saló del Treball, que ahir va obrir ahirles portes, té l’objectiu d’oferir a les persones aturades i ocupades el major nombre d’eines i oportunitats per a la seva integració laboral o millora professional.
  
  • Més de 50 empreses de sectors que generen ocupació presentaran oportunitats de feina als visitants que en busquin
  • Al voltant de 90 entitats, administracions públiques i tallers tècnics oferiran informació sobre formació, orientació professional i recerca de feina
  • Tres dies de conferències i sessions informatives pràctiques sobre l’ocupació i creació d’empreses impartides per experts en matèria de treball
 
El Saló del Treball és un recurs més que el Servei d’ocupació de Catalunya del Departament de Treball ofereix a les persones i empreses per impulsar l’economia i el mercat de treball a Catalunya en el context actual.
 
L’oferta del Saló del Treball s’adreça a un públic molt ampli: joves que busquen feina, especialment la primera; estudiants de darrers cicles de formació; adults en situació d’atur, en procés de reinserció al mercat de treball o ocupats que desitgen millorar la seva feina actual; i a les persones que vulguin fer un canvi d’activitat laboral, accedir a un programa de formació professional contínua ocupacional o trobar orientació laboral.
 
El Saló del Treball està obert dijous 13 i divendres 14, de 10 a 19 hores, i dissabte 16, de 10 a 15 hores. L’entrada al Saló és totalment gratuïta.

10:00|.Recinte firal La Farga (c. Barcelona, 2)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, visitarà el Saló del Treball.