El president Mas inaugurarà demà, divendres, el nou campus MBA d'Esade, a Sant Cugat del Vallès

query_builder   9 maig 2013 11:23

event_note Nota de premsa

El president Mas inaugurarà demà, divendres, el nou campus MBA d'Esade, a Sant Cugat del Vallès

 
·        En el decurs de l’acte es farà públic l’estudi MBA city monitor, que analitza les millors escoles del món en capacitat d’atraure alumnes internacionals
 
·        El secretari general de l’OCDE i exprimer ministre belga, Yves Leterme, pronunciarà la conferència inaugural
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà demà, divendres, 10 de maig, a les 12.30 hores, el nou campus MBA d’Esade, ubicat al centre que aquesta escola de negocis té a Sant Cugat del Vallès. L’acte comptarà també amb la participació del secretari general adjunt de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i exprimer ministre belga, Yves Leterme.
 
El cap de l’Executiu, acompanyat del president del Patronat de la Fundació Esade, Pedro Fontana; de la directora general de l’escola, Eugènia Bieto, i de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, farà una visita a les instal·lacions d’aquest campus, ubicat a l’últim mòdul d’Esadecreapolis, i que està dissenyat de forma especial per fomentar la interacció entre el món empresarial i l’acadèmic.
 
Durant el recorregut, el president Mas visitarà una de les classes i mantindrà una trobada amb un grup d’estudiants del MBA. El 95% dels alumnes que cursen aquests estudis són internacionals, procedents de 46 països d’arreu del món. Aquesta trobada serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l’inici.
 
A continuació, a l’auditori d’Esadecreapolis, tindran lloc els parlaments inaugurals. Hi  intervindran Pedro Fontana i Eugènia Bieto, per part d’Esade; l’alcaldessa de Sant Cugat; i Yves Leterme, que pronunciarà la conferència inaugural. El president Mas clourà l’acte amb la seva intervenció. Els discursos dels participants seran tots en anglès.
 
En el decurs de l’acte inaugural, es farà també públic l’estudi d’ESADE MBA city monitor, que analitza la capacitat d’atraure alumnes internacionals. Aquest informe revela, entre altres dades, que Barcelona és una de les ciutats europees amb més atractiu en la captació de participants en els programes de formació MBA.
 
A l'acte també seran presents el rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrel; el delegat territorial del Govern a Barcelona, Fernando Brea, i el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.
 
Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte inaugural caldrà que confirmin la seva assistència al servei de premsa d’Esade:   934952099/ prensa@esade.edu
 
D’altra banda, Esade posa a disposició dels mitjans interessats un bus llançadora que connectarà el campus de l’escola a Barcelona amb el campus de Sant Cugat, i que sortirà des de l’avinguda Pedralbes, 60-62, a les 11.00 hores.

12:30|El president Mas inaugura el nou campus MBA d'Esade.Campus ESADE Sant Cugat (av. Torreblanca, 59)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el nou campus MBA d’Esade, ubicat al centre que aquesta escola de negocis té a Sant Cugat del Vallès. 
L’acte comptarà també amb la participació del secretari general adjunt de l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i exprimer ministre belga, Yves Leterme; el president del Patronat de la Fundació Esade, Pedro Fontana; la directora general de l’escola, Eugènia Bieto, i l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa.
 
Nota: Els mitjans que vulguin assistir a l’acte inaugural caldrà que confirmin l'assistència al servei de premsa d’Esade: 934952099/ prensa@esade.edu. D’altra banda, Esade posa a disposició dels mitjans interessats un bus llançadora que connectarà el campus de l’escola a Barcelona amb el campus de Sant Cugat, i que sortirà des de l’avinguda Pedralbes, 60-62, a les 11.00 hores.