La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix el lliurament del Memorial Francesc Candel

query_builder   13 maig 2013 17:22

event_note Nota de premsa

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presideix el lliurament del Memorial Francesc Candel

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presidirà demà l’acte de lliurament del Memorial Francesc Candel 2012, que tindrà lloc a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya a partir de les 19.00h.  Acompanyaran la consellera la directora general d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot, i el director general per a la Immigració, Xavier Bosch.
 
En els parlaments de l’acte, que clourà la titular d’Ensenyament, hi participaran el president de la Fundació Francesc Candel, Pere Baltà, el director general per a la Immigració i el secretari de la Junta del Col·legi de Periodistes, Enric Frigola, que farà la benvinguda i conduirà l’acte. L’acta del jurat la llegirà la secretària de la Fundació Francesc Candel, Joana Gardés.
 
13 de maig de 2013

19:00|Lliurament dels premis del Memorial Francesc Candel 2012.Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10) |Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, presidirà el lliurament del Memorial Francesc Candel 2012. A l'acte també hi assistirà el director general per a la Immigració, Xavier Bosch.