El Govern celebra la 1a Jornada d'Esport Femení al Museu Colet

· Persones expertes, esportistes i entrenadores reflexionaran sobre la rellevància social i el futur del binomi dones i esport

query_builder   15 maig 2013 13:10

event_note Nota de premsa

El Govern celebra la 1a Jornada d'Esport Femení al Museu Colet

· Persones expertes, esportistes i entrenadores reflexionaran sobre la rellevància social i el futur del binomi dones i esport

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, acompanyat de la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montserrat Gatell, presidirà demà, la presentació de la 1a Jornada d’Esport Femení, organitzada pel Consell Català de l’Esport amb la col·laboració de l’ICD. La Jornada s’iniciarà a dos quarts de deu del matí, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.
Sota el títol “Dones i Esport: Nosaltres també hi som!!!”, l’esdeveniment neix amb vocació de continuïtat i amb la finalitat de reivindicar l’existència i rellevància social de la pràctica esportiva portada a terme per les dones. La jornada tindrà dues parts, la del matí i la de la tarda, en les quals es celebraran dues conferències i cinc taules rodones sobre les diferents problemàtiques que afecten la pràctica de l’esport femení i els seus greuges comparatius en relació a l’esport masculí.
 
Al llarg del dia hi intervindran persones expertes i tècniques del Consell Català de l’Esport i altres àmbits, esportistes d’alt nivell (Beatriz Pascual, Maica Garcia i Erika Villaécija, etc.), entrenadores (Anna Tarrés i Marta Gens, entre d’altres), així com àrbitres (com ara Anna Zardaín i Anna Cardús). Tancaran la jornada Gerard Figueras, director del Consell Català de l’Esport, i Núria Balada, directora executiva de l’Institut Català de les Dones.
 
 

09:30|Presentació de la 1a Jornada d'Esport Femení .Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c.Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la 1a Jornada d’Esport Femení, organitzada pel Consell Català de l’Esport amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones (ICD). L’acompanyarà la presidenta de l’ICD, Montserrat Gatell.