El conseller Joan Saura presideix l'acte commemoratiu del Dia Mundial de les Víctimes d'Accidents de Trànsit

query_builder   14 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura presideix l'acte commemoratiu del Dia Mundial de les Víctimes d'Accidents de Trànsit

Un gran crespó negre lluirà a la façana de la Conselleria d'Interior, Relacions Institucionals i Participació
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, presidirà aquest diumenge, 16 de novembre, un acte en record de les víctimes d’accident de trànsit que se celebra coincidint amb el Dia Mundial de les Víctimes d’Accident de Trànsit.
  
A l’acte també hi intervindran representats de l’Associació de Prevenció d'Accidents de Trànsit (PAT), de STOP Accidentes i de l’Associació Catalana d'Afectats de Traumatisme Cranioencefàlic i Dany Cerebral Sobrevingut (TRACE).
 
L’acte, durant el qual es guardarà un minut de silenci en record de les persones que han perdut la vida en accidents de trànsit,  tindrà lloc a les 11.30 hores al pati del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació (Diputació, 355. Barcelona), en la façana del qual es penjarà un gran crespó negre.
 
Un cop finalitzat l’acte, el conseller atendrà als mitjans de comunicació.
 
 
 

11:30|.Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat del director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, presidirà l'acte en record de les víctimes d’accident de trànsit que se celebra coincidint amb el Dia Mundial de les Víctimes d’Accident de Trànsit.