El conseller Homs assisteix a l'homenatge a l'alpinista Juanjo Garra a Lleida

query_builder   28 maig 2013 18:54

event_note Nota de premsa

El conseller Homs assisteix a l'homenatge a l'alpinista Juanjo Garra a Lleida

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, assistirà demà dimecres, 29 de maig, a l’homenatge a l’alpinista lleidatà Juanjo Garra, mort aquest dilluns a l’Himàlaia.
 
L’acte tindrà lloc a les 19.00 hores al Pati del Castell del Rei – La Suda de Lleida, i comptarà amb les intervencions de l’alcalde del municipi, Àngel Ros; del president del Centre Excursionista de Lleida, Lluís Taberner; de Feliu Isart, membre del mateix centre excursionista, i de Teresa Vidal, en representació de la família i dels amics. També hi assistiran el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé.
 
L’acte, organitzat pel Centre Excursionista de Lleida, serà presentat pel periodista d’Esports de Televisió de Catalunya, Artur Peguera. En acabat, els castellers de Lleida aixecaran un castell.

19:00|Homs i Pelegrí assisteixen a l'homenatge a l'alpinista Juanjo Garra a Lleida.Pati del Castell del Rei - La Suda|Lleida (Segrià)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, assistiran a l’homenatge a l’alpinista lleidatà Juanjo Garra, mort aquest dilluns a l’Himàlaia. L’acte comptarà amb les intervencions de l’alcalde del municipi, Àngel Ros; del president del Centre Excursionista de Lleida, Lluís Taberner; de Feliu Isart, membre del mateix centre excursionista, i de Teresa Vidal, en representació de la família i dels amics. També hi assistiran el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé.