Martí Sans presenta la "Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les barques de pesca"

query_builder   17 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Martí Sans presenta la "Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les barques de pesca"

El document ha estat elaborat per la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, i els Departament de Salut, i d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR)
El director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, acompanyat del coordinador dels Serveis Territorials del DAR a Girona, Josep Guix, presideix demà dimarts, a les 12:00 hores, la roda de premsa de presentació de la "Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les barques de pesca", que se celebrarà als Serveis Territorials del DAR a Girona. L’acte també comptarà amb la presència del director de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA), Eduard Mata, i de la directora dels Serveis Territorials de Salut a Girona, Marta Pedrerol.
 
Aquest document ha estat elaborat per la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, i els Departament de Salut, i d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR). La Guia ha obtingut el reconeixement oficial per part de les autoritats competents en matèria de seguretat alimentària en el nostre territori.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Presentació de la "Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les barques de pesca"
DIA:
Dimarts, 18 de novembre de 2008
HORA:
12:00 hores
LLOC:
Serveis Territorials del DAR a Girona
Avinguda Sant Francesc, 29
Girona
 
 
17 de novembre de 2008

12:00|.Serveis Territorials del DAR (av. Sant Francesc, 29)|Girona (El Gironès)

El director general de Pesca i Acció Marítima, Martí Sans, presentarà la Guia de pràctiques correctes d'higiene per a les barques de pesca.