Artur Mas presideix demà el 50è aniversari de l'empresa Jotun i inaugura les instal·lacions renovades de Cederroth

· El president de la Generalitat també farà una visita institucional a l'Ajuntament de Castellbisbal

query_builder   30 maig 2013 13:53

event_note Nota de premsa

Artur Mas presideix demà el 50è aniversari de l'empresa Jotun i inaugura les instal·lacions renovades de Cederroth

· El president de la Generalitat també farà una visita institucional a l'Ajuntament de Castellbisbal

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, divendres 31 de maig, l’acte commemoratiu del 50è aniversari de l’empresa de pintures Jotun, a Castellbisbal (Vallès Occidental), i inaugurarà les instal·lacions renovades de Cederroth, companyia de productes per a la cura personal i la salut, situada a Bigues i Riells (Vallès Oriental). Acompanyarà el president el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.
 
El cap de l’Executiu arribarà a les 11 hores a les instal·lacions de Jotun, companyia d’origen noruec, i farà un recorregut per les oficines i la planta, acompanyat pel seu director general, Christian Espolin Johnson. En acabar, hi haurà parlaments a càrrec del director general de l’empresa; de l’alcaldessa de Castellbisbal, Conxi Llurba, i del president Mas.
 
A les 12 hores, el cap del Govern farà una visita institucional a l’Ajuntament de Castellbisbal, acompanyat de l’alcaldessa, on es trobarà amb els altres membres del consistori i signarà en el llibre d’honor.
 
A continuació, el president es desplaçarà a Bigues i Riells, on a les 13 hores inaugurarà les instal·lacions renovades de l’empresa Cederroth, dedicada a productes per a la salut i la cura de ferides. Després de visitar les instal·lacions, tindran lloc els parlaments, a càrrec del director general de Cederroth, José Miguel Torres; de l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Vila, i del president de la Generalitat.
 
 
Nota: els mitjans que vulguin cobrir la visita del president a Jotun, cal que s’acreditin a marta.gonzalez@bm.comi els que vulguin assistir a la inauguració de les instal·lacions renovades de Cederroth, a gpascual@icempresarial.com
 
Artur Mas presideix el 50è aniversari de l'empresa Jotun i inaugura les instal·lacions renovades de Cederroth

El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà l’acte commemoratiu del 50è aniversari de l’empresa de pintures Jotun, a Castellbisbal (Vallès Occidental), i inaugurarà les instal·lacions renovades de Cederroth, companyia de productes per a la cura personal i la salut, situada a Bigues i Riells (Vallès Oriental). L'acompanyarà el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.

 • 11:00|Acte commemoratiu del 50è aniversari de Jotun.Jotun. Polígon Industrial Santa Rita (c. Estàtica, 3)|Castellbisbal (Vallès Occidental)

  El cap de l’Executiu farà un recorregut per les oficines i la planta de Jotun, acompanyat pel director general de l'empresa, Christian Espolin Johnson. En acabar, hi haurà parlaments a càrrec del director general de l’empresa; de l’alcaldessa de Castellbisbal, Conxi Llurba, i del president Mas.
   

 • 12:00|Visita institucional a l'Ajuntament de Castellbisbal.Ajuntament de Castellbisbal (Av. Pau Casals, 9)|Castellbisbal (Vallès Occidental)

  El cap del Govern farà una visita institucional a l’Ajuntament de Castellbisbal, acompanyat de l’alcaldessa, Conxi Llurba, i signarà en el llibre d’honor del consistori.

 • 13:00|Inauguració de les instal·lacions renovades de l¿empresa Cederroth.Cederroth (Carrer E, 11-12. Pol. Ind. Can Barri)|Bigues i Riells (Vallès Oriental)

  El president inaugurarà les instal·lacions renovades de l’empresa Cederroth, dedicada a productes per a la salut i la cura de ferides. Després de visitar les instal·lacions, tindran lloc els parlaments, a càrrec del director general de Cederroth, José Miguel Torres; de l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Vila, i del president de la Generalitat.