Acte de lliurament de premis del programa "Classe sense fum"

query_builder   4 juny 2013 13:09

event_note Nota de premsa

Acte de lliurament de premis del programa "Classe sense fum"

 
L’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut organitza demà, 5 de juny, l’acte de lliurament de premis del programa "Classe sense fum". Es tracta d’un programa d’àmbit europeu que persegueix l’objectiu que els adolescents d’entre 12 i 14 anys no fumin o que comencin el més tard possible. El programa s’ofereix als centres d’Educació Secundària i es gestiona conjuntament entre el Departament de Salut i el Departament d’Ensenyament.
 
A l’hora d’implementar el projecte també hi participen com a entitats patrocinadores i col·laboradores l’Agència Catalana de Joventut, l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Oncolliga - Girona, la Fundació "La Caixa" i el Futbol Club Barcelona. Cadascuna d’aquestes institucions patrocina un premi específic.
 
Aquest any els premis es lliuraran a estudiants de l’Institut Almatà (Balaguer), l’Institut Lluís Companys (Tordera), l’Institut Infanta Isabel d’Aragó (Barcelona), el Col·legi Joan Roig (Tarragona), l’Institut Nicolau Copèrnic (Terrassa), l’Escola Piaget (Barcelona), l’Institut Abat Oliba (Ripoll) i l’Institut Montsacopa (Olot).
 
A l’acte hi assistiran el secretari de Salut Pública del Departament de Salut, Antoni Mateu; la directora general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; el director general de l’Agència Catalana de Joventut, Jordi Boixadera; el gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Conrad Casas; la directora adjunta de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Barcelona, M. Àngels Ayra; el responsable de l’Àrea Mèdica i membre de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona, Jordi Monés; i el director del CosmoCaixa, Lluís Noguera.
 
 
CONVOCATÒRIA MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Lliurament de premis del programa "Classe sense fum"
DIA:
Dimecres, 5 de juny
HORA:
16 hores
LLOC:
Auditori CosmoCaixa
c/ Isaac Newton, 26
Barcelona