La consellera de Treball, Mar Serna, clou el III Congrés Nacional per a la Racionalització dels Horaris a Tarragona

query_builder   18 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, clou el III Congrés Nacional per a la Racionalització dels Horaris a Tarragona

Demà, dimecres 19 de novembre, a les 19.00 hores al Palau Firal i de Congressos de Tarragona (c/Arquitecte Rovira, 2)
Demà Dimecres 19 de NOVEMBRE  a les 19.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, i el president de la Comissió Nacional per a la Racionalització dels Horaris Espanyols. Ignasi Buqueras, clouran el III Congrés Nacional per a la Racionaalització dels Horaris. L'acte tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona (c/ Arquitecte Rovira, 2) i serà obert als mitjans de comunicació.
 
Sota el títol genèric "Horaris, Treball i Qualitat de Vida" aquest III Congrés vol contribuir a conscienciar tots els estaments de la societat sobre la necessitat de racionalitzar i flexibilitzar els horaris en el nostre país.
 
Durant el Congrés s'ha reflexionat en diferents taules rodones sobre El temps de les persones, treball i qualitat de vida; Mobilitat urbana, treball i qualitat de vida; Salut, treball i qualitat de vida, i Temps urbans verusus temps rurals. En aquestes taules rodones han assistit persones expertes i professionals que, des del seu propi àmbit de treball, aposten per una major racionalització dels horaris i la consegüent conciliació entre la vida laboral i personal.

19:00|.Palau Firal i de Congressos de Tarragona ( C/ arquitecte Rovira, 2) Tarragona |Tarragona (El Tarragonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, clou el III Congrés Nacional per a la Racionaliotzació dels Horaris a Tarragona