La mediació: el nou paradigma en la resolució de conflictes per a les empreses, els professionals i la societat

query_builder   13 juny 2013 11:34

event_note Nota de premsa

La mediació: el nou paradigma en la resolució de conflictes per a les empreses, els professionals i la societat

El conseller de Justícia, Germà Gordó, serà un dels encarregats d’inaugurar la Jornada sobre mediació, organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’European Association of Judges for Mediation (GEMME)
 
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, intervindrà en la sessió inaugural de la Jornada, juntament amb el vocal del Consell General del Poder Judicial, Ramon Camp; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno; el vicepresident de GEMME Europa, José Pascual Ortuño, i el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls. Aquesta sessió tindrà lloc demà divendres 14 de juny, a les 9.30 hores, a la Casa Llotja de Mar.
 
La Jornada ha estat organitzada conjuntament per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’European Association of Judges for Mediation (GEMME), amb l’objectiu de promoure la mediació com a instrument vàlid per a la resolució de conflictes i donar a conèixer els avantatges que ofereix per a les empreses, per als professionals i per a la societat.
 
La Jornada inclou tres blocs, en els quals es parlarà sobre l’impuls dels tribunals en la mediació, sobre els criteris de derivació a la mediació en assumptes empresarials i sobre les institucions de mediació.
 
Així mateix, a l’acte de cloenda es farà una presentació de la sessió científica sobre protocols de derivació a la mediació, i està prevista la intervenció de la magistrada del Tribunal Suprem i presidenta de GEMME a Espanya, Lourdes Arastey; el degà del Col·legi d’Advocats de Barcelona, Pedro L. Yúfera; el degà del Col·legi de Notaris de Catalunya, Joan Carles Ollé, i el degà-president del Col·legi de Procuradors dels Tribunals de Barcelona, Ignacio López.
 
 

09:30|Inauguració de la jornada "La mediació: el nou paradigma en la resolució dels conflictes per a les empreses, els professionals i la societat".Casa Llotja de Mar (pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, inaugurarà la jornada "La mediació: el nou paradigma en la resolució dels conflictes per a les empreses, els professionals i la societat", organitzada per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’European Association of Judges for Mediation (GEMME). Hi intervindran el vocal del Consell General del Poder Judicial, Ramon Camp; el president del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno; el vicepresident de GEMME Europa, José Pascual Ortuño, i el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls.