Aquesta convocatòria substitueix l'anterior - El conseller Vila visita les zones afectades pels aiguats de la Val d'Aran i el Pallars

query_builder   20 juny 2013 16:29

event_note Nota de premsa

Aquesta convocatòria substitueix l'anterior - El conseller Vila visita les zones afectades pels aiguats de la Val d'Aran i el Pallars

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visitarà demà divendres, 21 de juny, les zones afectades pels aiguats del Pallars i la Val d’Aran, on explicarà les actuacions que el departament hi durà a terme per tal de reparar els danys.
A la visita també hi assistirà el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font i el director de l’ACA, Jordi Agustí.
 
La visita començarà a les 8.30 hores al local social de Llavorsí (C. de la Farga), on visitarà la zona afectada i atendrà els mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, el conseller es desplaçarà cap a Vielha. La visita a la Val d’Aran començarà, a les 10.00 hores, al Parc de Bombers de Vielha (Carretera de França, 24). A les 10.30 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació i posteriorment visitarà els llocs més afectats per les inundacions (confluència Garona-Nere, polígon Mig Aran, EDAR de Vielha, carretera C-28, carretera N-230 i Bossòst).
 
Tots els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges dels llocs afectats.
8.30 | Vila visita les zones afectades pels aiguats de la Val d'Aran i el Pallars

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, visitarà les zones afectades pels aiguats del Pallars i la Val d’Aran, on explicarà les actuacions que el departament hi durà a terme per tal de reparar els danys.

  • 08:30|Visita les zones afectades pels aiguats al Pallars.Local social de Llavorsí (C. de la Farga)|Llavorsí (Pallars Sobirà)

    Visita les zones afectades pels aiguats al Pallars

  • 10:30|Visita les zones afectades pels aiguats a la Val d'Aran.Parc de Bombers de Vielha (Carretera de França, 24)|Vielha e Mijaran (Val d'Aran)

    Visita les zones afectades pels aiguats a la Val d'Aran