La consellera Rigau inaugura les Trobades Pedagògiques 2013 a Santa Coloma de Farners

query_builder   25 juny 2013 14:09

event_note Nota de premsa

La consellera Rigau inaugura les Trobades Pedagògiques 2013 a Santa Coloma de Farners

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà demà a la tarda les Trobades Pedagògiques 2013, que tindran lloc a partir de les 16.00h a l’Auditori de Santa Coloma de Farners. Acompanyarà la consellera el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Albert Bayot. També hi seran presents l’alcalde de la població, Antoni Solà, la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, i la consellera comarcal d’Ensenyament del Consell Comarcal de la Selva, Natàlia Figueras.
 
Després de la benvinguda de l’alcalde, la titular d’Ensenyament donarà per inaugurades les jornades. Als parlaments també hi participaran la directora de l'Escola Els Estanys de Sils, Carme Dilmé, la directora de l'Escola Sant Jordi de Maçanet de la Selva, Anna Camps, i la professora, directora, inspectora, coordinadora de programes d'innovació i escriptora Neli Zaitegui, que oferirà la conferència inaugural “Sóc mestre/a o faig de mestre/a?”. Tot seguit hi haurà un col·loqui.
 
25 de juny de 2013

16:00|Inauguració Trobades Pedagògiques.Auditori de Santa de Coloma de Farners (c. Malva, s/n)|Santa Coloma de Farners (Selva)

La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugurarà les Trobades Pedagògiques 2013 a Santa Coloma de Farners.