Pelegrí presideix la presentació de la Reserva de la Biosfera

query_builder   27 juny 2013 12:50

event_note Nota de premsa

Pelegrí presideix la presentació de la Reserva de la Biosfera

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director general del Medi Natural i Biodiversitat, Antoni Trasobares, el director de Desenvolupament Rural, Jordi Sala, el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, el director dels Serveis Territorials d’Agricultura a les Terres d’Ebre, Pere Vidal, i el delegat de Govern, Xavier Pallarès, presidirà la reunió de presentació de la Reserva de la Biosfera per tal de començar a definir-ne el model de gestió i concretar les accions per dur a terme de forma imminent. La reunió tindrà lloc demà divendres, 28 de juny, a les 19 h, a la Cambra Oficial de Comerç, Industria i Navegació de Tortosa. La UNESCO va designar les Terres de l’Ebre, el 28 de maig passat, nova Reserva de la Biosfera.
 
Precisament serà en el marc d’aquesta reunió que es definirà un model de governança que entronqui amb els objectius de la candidatura, els principis que han de regir el pla d’acció i les directrius per establir i potenciar la marca. També s’hi definiran els sistemes de coordinació amb les polítiques relacionades dels diferents nivells institucionals i la necessària promoció  del significat, els objectius i les ambicions de la reserva dins dels pobles i ciutats de les Terres de l’Ebre.

19:00|Pelegrí presideix la presentació de la reserva de la Biosfera.Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa (c. Cervantes, 7)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la presentació de la reserva de la Biosfera.