Primera reunió del grup del treball per a la creació del Tribunal Arbitral de Catalunya

query_builder   1 juliol 2013 15:31

event_note Nota de premsa

Primera reunió del grup del treball per a la creació del Tribunal Arbitral de Catalunya

  • En aquesta trobada hi participaran degans de col.legis professionals i presidents de tribunals arbitrals, entre d’altres representants d’institucions vinculades a l’arbitratge
El Departament de Justícia, degans de col.legis professionals, presidents de tribunals arbitrals catalans i d’altres representants d’institucions vinculades a l’arbitratge, participaran demà en la primera reunió del grup de treball per a la creació del Tribunal Arbitral de Catalunya que impulsa la Conselleria de Justícia.
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, serà l’encarregat d’obrir aquesta primera trobada.
 
Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Un cop acabada la trobada, aquells que ho vulguin podran ser atesos per la coordinadora del grup de treball.
 

17:00|Primera reunió del grup del treball per a la creació del Tribunal Arbitral de Catalunya.Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs March, 40)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, serà l'encarregat d'obrir la primera reunió del grup de treball per a la creació del Tribunal Arbitral de Catalunya (TAC). En acabat, la coordinadora del grup de treball atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin.