Presentació del programa d'activitats de la commemoració del Tricentenari a Barcelona

query_builder   1 juliol 2013 16:33

event_note Nota de premsa

Presentació del programa d'activitats de la commemoració del Tricentenari a Barcelona

El comissari dels actes de la commemoració del Tricentenari a Catalunya, Miquel Calçada, assistirà a la presentació de les activitats programades a Barcelona amb motiu de la commemoració del Tricentenari dels fets de 1714.
 
A l’acte, que tindrà lloc a la sala Mirador Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament de Barcelona (Edifici Novíssim, planta 9, entrada per la plaça de Sant Miquel), també hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i el comissari dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona, Toni Soler.
 
El 2014 es complirà el 300 aniversari dels fets de l'11 de setembre de 1714. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Barcelona conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i altres municipis catalans han impulsat una commemoració ciutadana que ha de servir per redescobrir la ciutat del segle XVIII, entendre la dimensió dels fets i posar-los en relació amb la realitat present i les expectatives de futur.  
 
La commemoració del Tricentenari a Barcelona potenciarà el diàleg entre passat i present amb un extens programa d’activitats que inclourà exposicions, debats, seminaris, publicacions, itineraris, festes ciutadanes i propostes artístiques.
 

10:00|Presentació dels actes del Tricentenari del 1714 a Barcelona.Ajuntament de Barcelona (Edifici Novíssim, planta 9. Entrada per la pl. Sant Miquel)|Barcelona (Barcelonès)

El comissari dels actes de la commemoració del Tricentenari a Catalunya, Miquel Calçada, assistirà a la presentació de les activitats programades a Barcelona amb motiu de la commemoració del Tricentenari dels fets de 1714. A l’acte, que tindrà lloc a la sala Mirador Maria Aurèlia Capmany de l’Ajuntament de Barcelona (Edifici Novíssim, planta 9, entrada per la plaça de Sant Miquel), també hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana, i el comissari dels actes de commemoració del Tricentenari a Barcelona, Toni Soler.