La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presideix l'homenatge als esportistes paralímpics catalans

query_builder   20 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presideix l'homenatge als esportistes paralímpics catalans

L'acte, organitzat per la Federació Catalana d'Esports de Discapacitats Físics, vol reconèixer l'esforç i superació d'aquests atletes
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà el proper divendres l’homenatge als esportistes catalans que van participar el passat mes de setembre en els Jocs Paralímpics de Pequín. L’acte, organitzat per la Federació Catalana d’Esports de Discapacitats Físics, també comptarà amb la presència del president de l’entitat, Josep Lluís Amador, i el director de Política Esportiva de la Generalitat, Manel Ibern.
 
L’homenatge servirà per reconèixer públicament l’esforç i superació dels esportistes paralímpics catalans. Durant l’acte se’ls lliurarà un llibre editat per a l’ocasió amb les fotografies i entrevistes de les experiències viscudes per cadascun dels protagonistes. Als Jocs Paralímpics de Pequín van participar 13 esportistes catalans que van competir en atletisme, ciclisme, halterofília, natació, tennis, tennis taula i tir olímpic.

18:00|.Museu Colet (c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presidirà l’homenatge als esportistes paralímpics catalans.