Joan Boada assisteix demà al dinar de celebració del 150è aniversari dels Bombers de Vic

query_builder   20 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Joan Boada assisteix demà al dinar de celebració del 150è aniversari dels Bombers de Vic

Demà divendres, a les 13.00h, al recinte firal el Sucre de Vic
·          El secretari general del Departament d’Interior, Participació i Relacions Institucionals explicarà quin és l’estat de les diverses obres en les infraestructures dels Bombers a la Regió d’Emergències Centre
 
 
Demà divendres, 21 de novembre, el secretari general Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, assistirà al dinar commemoratiu del 150è aniversari dels Bombers de Vic.
 
El dinar, al qual assistiran unes 200 persones, es farà al recinte firal el Sucre i està emmarcat dins els actes que s’estan duent a terme per celebrar els 150 anys d’història dels Bombers de Vic, i que han inclòs, entre d’altres activitats, la realització d’un concurs de fotografia, l’exposició de material de Bombers al Mercat del Ram de Vic, un concurs d’excarceració (rescat de víctimes en accidents de trànsit) per a Bombers de la Generalitat, o una exposició sobre la història dels Bombers de Vic.
 
Al dinar institucional també assistiran l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal; i la directora general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Olga Lanau, entre d’altres autoritats.
 
 
El secretari general atendrà als mitjans de comunicació abans del dinar institucional

13:00|.Recinte firal el Sucre (avinguda del Mercat, s/n)|Vic (Osona)

El secretari general d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, assistirà al dinar de celebració del 150è aniversari dels Bombers de Vic.  El secretari general atendrà als mitjans de comunicació abans del dinar.