ANUL·LA L'ANTERIOR (canvi d'hora): El president visitarà, demà dissabte, el nou túnel del Roc d'en Dui del cremallera de Núria

query_builder   21 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

ANUL·LA L'ANTERIOR (canvi d'hora): El president visitarà, demà dissabte, el nou túnel del Roc d'en Dui del cremallera de Núria

Acompanyat del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, coneixerà les obres de millora d'aquest túnel abans que es posi en servei
El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitaran demà, dissabte 22 de novembre, el nou túnel del Roc del Dui del cremallera de Núria, uns dies abans que entri en servei.
 
El president arribarà a les 11.30 del matí a l’estació Ribes-Vila, de Ribes de Freser, on el rebran els alcaldes de Ribes, Marc Prat, i de Queralbs, Genís Coll. La comitiva es traslladarà amb el cremallera fins a una de les galeries de seguretat del túnel, on s’explicarà sobre plànols les obres que s’han fet per millorar el traçat actual del cremallera.
 
Les obres, que es van iniciar el 2006, han servit per construir un nou túnel en variant, en paral·lel a l’actual traçat del cremallera, per millorar-lo i evitar el pas dels trens per aquest tram especialment abrupte. El nou túnel del Roc del Dui, amb una longitud total d’1,3 quilòmetres, es troba entre les estacions de Queralbs i Núria del cremallera. 
 
Després de la visita a les obres, les autoritats retornaran a l’estació Ribes-Vila, on hi haurà parlaments del conseller Nadal i els alcaldes de Queralbs i Ribes de Freser. Clourà l’acte el president de la Generalitat amb un discurs.

11:30|.Estació del cremallera Ribes-Vila|Ribes de Freser (El Ripollès)

El president de la Generalitat, José Montilla, i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitaran el nou túnel del Roc del Dui del cremallera de Núria, uns dies abans que entri en servei. Després de la visita a les obres, a les quals hi accediran amb el cremallera, les autoritats retornaran a l’estació Ribes-Vila, on hi haurà parlaments del conseller i els alcaldes de Queralbs, Genís Coll, i de Ribes de Freser, Marc Prat. Clourà l’acte el president de la Generalitat amb un discurs.