El conseller de Cultura assisteix a la signatura d'un acord de patrocini entre Gas Natural Fenosa i el Festival de Cinema de Sitges

query_builder   16 juliol 2013 16:21

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura assisteix a la signatura d'un acord de patrocini entre Gas Natural Fenosa i el Festival de Cinema de Sitges

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà demà, 17 de juliol, a la signatura de l’acord de patrocini del 46è Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. L’acord el signaran Jordi Garcia i Tabernero, director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural, i Josep Lluís Galán, director general de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya.
 
L'acte tindrà lloc a les 13.30 hores, a la seu de Gas Natural Fenosa, i també hi assistirà el director del Festival, Àngel Sala.
 

13:30|Acord de patrocini entre Gas Natural Fenosa i el Festival de Cinema de Sitges.Gas Natural Fenosa. Sala de Premsa (pl. del Gas, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la signatura de l’acord de patrocini del 46è Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. L’acord el signaran Jordi Garcia i Tabernero, director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural, i Josep Lluís Galán, director general de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya.