Cerimònia d'entrega dels Premis Catalunya Educació 2008

query_builder   21 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Cerimònia d'entrega dels Premis Catalunya Educació 2008

El conseller d'Educació Ernest Maragall, lliurarà dilluns, 24 de novembre a les 19h, els Premis Catalunya Educació 2008
·         L’acte tindrà lloc en el marc d’una cerimònia a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya
·         La cerimònia es retransmetrà en directe via Internet a través del web www.gencat.cat/educacio
·         El Centre Educatiu Jacint Verdaguer, la xarxa 0-18 composta per diferents escoles i instituts de la ciutat de Barcelona i el professor Constantí Sotelo són els guardonats de l’edició d’aquest any
·         La cerimònia comptarà amb la participació dels alumnes de 5è i 6è curs de dansa del centre Oriol Martorell de Barcelona i dels alumnes de 3r i 4t d’Eso del mateix centre.
 
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, farà entrega dels Premis Catalunya Educació 2008, en una cerimònia que tindrà lloc a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya el dilluns 24 de novembre a partir de les 19 h. L’acte es retransmetrà via internet a través del web del Departament d’Educació, www.gencat.cat/educacio.
 
A la cerimònia, alumnes de dansa i d’ESO del centre Oriol Martorell de Barcelona posaran en escena coreogràfies d’Amèlia Boluda sobre peces de Bach, de Joan Carles Fernández sobre una peça de Benoit Jutras i l’orquestra de corda del centre interpretarà l’Ària de la Suite núm.3 de Johann Sebastian Bach.
 
Els guardonats en l’edició d’aquest any són:
 
El professor Constantí Sotelo ha estat guardonat amb el Premi Marta Mata per a mestres, professores o professors en reconeixement a la seva tasca en pro de l’educació musical i com a un dels pioners de la inclusió de la música com a assignatura en l’ensenyament secundari.
 
El CE Jacint Verdaguer ha guanyat en la categoria de centres educatius com a pioner en la utilització de les noves tecnologies en el procés d’aprenentatge, especialment en el coneixement de les llengües estrangeres.
 
La Xarxa Coordinació 0-18 dels barris de Sant Pere, Sta. Caterina i La Ribera/Gòtic de Barcelona ha rebut el Premi Catalunya d’Educació 2008 en la categoria d’institucions perquè constitueix un exemple de coordinació i col·laboració entre els centres que formen la Xarxa per millorar la qualitat de l’educació que ofereixen.

19:00|.Teatre Nacipnal (Plaça de les Arts, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Educació, Ernest Maragall, farà entrega dels Premis Catalunya Educació 2008. L’acte es retransmetrà via internet a través del web del Departament d’Educació, www.gencat.cat/educacio.