Els departaments de Cultura i de Justícia refermen el seu compromís per fomentar l'ús del català a la justícia

query_builder   22 juliol 2013 15:54

event_note Nota de premsa

Els departaments de Cultura i de Justícia refermen el seu compromís per fomentar l'ús del català a la justícia

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el conseller de Justícia, Germà Gordó, signaran demà, dimarts 23 de juliol, a les 9.30 h, cinc convenis amb els col·legis professionals del món del dret per fomentar l’ús del català en el món jurídic.
A l’acte de signatura, participaran també Miquel Samper, president del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya; Joan Carles Ollé, degà de l’Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya; Ignacio López, president del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya; Anton Giner, degà del Deganat Autonòmic dels Registradors de la Propietat Mercantil i de Béns Mobles de Catalunya, i Vicenç Cardellach, president de l’Il·lustre Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya.
En la signatura d’aquests convenis s’estableixen els plans de treball 2013 respectius per impulsar la utilització de la llengua catalana a la justícia.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la signatura. En acabar l’acte, els consellers Mascarell i Gordó atendran els mitjans de comunicació.

09:30|Mascarell i Gordó signen convenis per al foment del català a la justícia.Palau de la Generalitat. Sala Tarongers (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el conseller de Justícia, Germà Gordó, signaran cinc convenis amb els col·legis professionals del món del dret per fomentar l’ús del català en el món jurídic. A l’acte de signatura hi participaran també el president del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, Miquel Samper; el degà de l’Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya, Joan Carles Ollé; el president del Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, Ignacio López; el degà del Deganat Autonòmic dels Registradors de la Propietat Mercantil i de Béns Mobles de Catalunya, Anton Giner, i el president de l’Il·lustre Consell de Col·legis de Graduats Socials de Catalunya, Vicenç Cardellach. Els mitjans gràfics podran enregistrar imatges de la signatura. En acabat, els consellers Mascarell i Gordó atendran els mitjans de comunicació.