El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, presidirà el proper dilluns, 24 de novembre, el lliurament dels premis CARTAVI a la millor carta de vins dels restaurants de Catalunya.
En la segona edició del CARTAVI, el concurs de cartes de vins dels restaurants de Catalunya, s’han inscrit més de 450 restaurants de tot el país, més que en la passada edició. De les 17:00 hores a les 23:00 hores, tindrà lloc un showroom de vins i caves amb la presència de més de 25 cellers de Catalunya. A les 18:00 hores, es lliurarà els premis CARTAVÍ. A més, els vins i caves estaran acompanyats per degustacions de fuet i formatge, gentilesa de la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya, de la cooperativa del Cadí, i de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Llonganissa de Vic.
La iniciativa CARTAVI, que compta amb el suport de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i està organitzada conjuntament per l’Associació Vinícola Catalana i la Unió Vinícola del Penedès, amb la col·laboració de l’Associació Catalana de Sommeliers, pretén incrementar la presència dels vins catalans ja que es considera que hi ha molt bones oportunitats tenint en compte l’alt grau de valoració que tenen els nostres vins entre els restauradors i també entre els consumidors.
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ |
ACTE: | Lliurament de premis del CARTAVI |
DIA: | Dilluns, 24 de novembre de 2008 |
HORA: | 18:00 hores (de 17:00 a 23:00 hores es podrà degustar vins i caves de cellers catalans) |
LLOC: | Palau de Congressos de Catalunya Avinguda Diagonal, 661-671 Barcelona |
21 de novembre de 2008