El delegat del Govern visita la cooperativa de Cambrils amb motiu de la campanya de la recollida de l'oliva de la D.O.P. Siurana

query_builder   24 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita la cooperativa de Cambrils amb motiu de la campanya de la recollida de l'oliva de la D.O.P. Siurana

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director territorial d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, visitaran la Cooperativa Agrícola de Cambrils i una finca particular amb motiu de la campanya de recollida de l'oliva, demà dimarts, 25 de novembre. Els acompanyarà l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; el president de la D.O.P Siurana, Josep Baiges; el president cooperativa agrícola, Antoni Mendoza, i el gerent, Lluís Abella.
 
La visita començarà a les 16 hores i el punt de trobada serà la cooperativa de Cambrils, des d’on es desplaçaran fins a la finca per observar el procés de recollida de l’oli. Posteriorment, a les 17 hores, tornaran a la cooperativa i faran un recorregut per les instal·lacions. El delegat atendrà els mitjans de comunicació interessats tant a la finca com a la cooperativa.

16:00|.Cooperativa Agrícola de Cambrils (Carretera Cambrils-Montbrió, km 2). Cambrils (Baix Camp)|Cambrils (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director territorial d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Vicens, visitaran la Cooperativa Agrícola de Cambrils i una finca particular amb motiu de la campanya de recollida de l'oliva.