El secretari general del DAR, Xavier Castella, inaugura demà les jornades EcoSostenible Wine

query_builder   25 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general del DAR, Xavier Castella, inaugura demà les jornades EcoSostenible Wine

Més de 200 experts debatran sobre viticultura ecològica
El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), Xavier Castella, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, inaugura demà, a partir de les 9:00 hores, les jornades tècniques internacionals de producció ecològica i vitivinicultura sostenible EcoSostenible Wine, organitzades per l’INCAVI, conjuntament amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que se celebren al Fòrum Berger, de Vilafranca del Penedès, els dies 26 i 27 de novembre.
 
Un total de 200 experts d’arreu de l’estat espanyol, de països com França, Alemanya, Itàlia i Estats Units es reuniran per conèixer les darreres novetats en vitivinicultura ecològica. En les Jornades es posarà èmfasi tant en els aspectes normatius com en les tècniques vitivinícoles i enològiques, entenent aquest tipus de producció com una font de competitivitat del sector vitivinícola.
 
Amb EcoSostenibleWine es pretén que el sector productiu adquireixi el coneixement de la problemàtica de la sostenibilitat i les possibles solucions per tal d’obtenir un posicionament adequat davant d’uns hàbits de consum, els de productes sostenibles i ecològics, que tenen cada cop més adeptes.
 
Un dels principals objectius de l’INCAVI és la recerca i la innovació en matèria vitivinícola i la difusió de tecnologia que pugui afavorir el posicionament del sector vitivinícola. Aquestes jornades, doncs, integren aquestes dues finalitats i durant dos dies, experts, científics i professionals d’arreu del món presentaran els darrers estudis en matèria de producció sostenible i vitivinicultura ecològica.
 
Per més informació: http://quiro.uab.es/ecososteniblewine/.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Jornades EcoSostenible Wine
DIA:
Dimecres, 26 de novembre de 2008
HORA:
09:00 hores
LLOC:
Fòrum Berger i Balaguer
Rambla Nostra Senyora, 6
Vilafranca del Penedès
 
 
25 de novembre de 2008

09:00|.Fòrum Berger i Balaguer (Rambla Nostra Senyora, 6)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

El secretari general del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Xavier Castella, acompanyat del director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Joan Aguado, inaugurarà EcoSostenible Wine.