Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a Anna Castells i Amadeu Benedicto

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, en farà el lliurament

query_builder   12 setembre 2013 12:35

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a Anna Castells i Amadeu Benedicto

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, en farà el lliurament

Anna Castells i Amadeu Benedicto rebran la Medalla Centenària de Benestar Social i Família aquest divendres. La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, els lliurarà la medalla a la residència Asil Hospital de la Garriga. A l’acte també hi assistiran l’alcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó, la direcció i el personal del centre així com familiars i amics dels homenatjats.
 
Anna Castells i Altarriba va néixer el 13 de setembre de 1913 a Capellades. De jove va anar a viure amb el seu oncle, que era mossèn. L’any 43 es va casar i va viure durant 20 anys a la Balmesiana, residència sacerdotal de Barcelona, on el seu marit treballava de conserge. La senyora Castells va treballar diversos anys de parvulista a l’Escola Virtèlia de Barcelona. Quan va enviduar va traslladar-se a Vic, on vivia el seu fill gran. Més endavant, va instal·lar-se a casa d’un altre fill seu a la Garriga. Ella i el seu marit van tenir 5 fills, actualment també té 8 néts i 3 besnéts.
 
Amadeu Benedicto i Mas va néixer el 6 d’agost de 1908 a Barcelona. També ha viscut a Mollet, Banyoles i, des de fa 57 anys, a la Garriga. El senyor Benedicto és químic i va treballar de curtidor en una fàbrica de pells. De jove li agradava molt jugar a futbol. Ha tingut 3 fills, 6 néts i 12 besnéts. Actualment viu amb la seva dona Lola a l’Asil Hospital de la Garriga.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:30|Medalla Centenària.Asil Hospital de la Garriga (c. Llerona, 2)|La Garriga (Vallès Oriental)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà la medalla centenària a la senyora Anna Castells i al senyor Amadeu Benedicto.