Els consellers Ruiz i Munté inauguren una exposició al Palau Robert de fotografies de mares amb fills afectats per paràlisi cerebral

query_builder   13 setembre 2013 09:57

event_note Nota de premsa

Els consellers Ruiz i Munté inauguren una exposició al Palau Robert de fotografies de mares amb fills afectats per paràlisi cerebral


La mostra és una iniciativa de l’Associació de la Paràlisi Cerebral ASPACE i de la fotògrafa Ana Calvo
 
La comissària de l’exposició, Isabel Caba, atendrà els mitjans de comunicació a les 19:00 hores per explicar el contingut de la mostra i, tot seguit, començarà la inauguració
 
El conseller de Salut, Boi Ruiz, i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inauguraran el proper dilluns l’exposició “Vincles de valor. Mares extraordinàries amb fills singulars” de l’Associació de la Paràlisi Cerebral ASPACE i de la fotògrafa Ana Calvo, que narra els vincles de les mares amb fills afectats per paràlisi cerebral.
 
La mostra, que es podrà veure a la Sala d’Actes de les Cotxeres del Palau Robert entre el 17 i el 29 de setembre, mostra els vincles i les complicitats que estableix una mare amb el seu fill quan a aquest li manca l’autonomia i necessita una atenció gairebé constant.
 
ASPACE és una organització que treballa, des de l’any 1961, per a l’atenció i la millora de la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i patologies afins. És una de les entitats de referència en l’abordatge integral d’aquesta patologia.
 
Nota: La comissària de l’exposició, Isabel Caba, atendrà els mitjans de comunicació a les 19:00 hores per explicar el contingut de la mostra i, tot seguit, començarà la inauguració.

19:30|Els consellers Ruiz i Munté inauguren una exposició fotogràfica de mares amb fills afectats per paràlisi cerebral.Palau Robert (pg. de Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, inauguraran una exposició al Palau Robert de fotografies de mares amb fills afectats per paràlisi cerebral. També hi assistirà el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.