El conseller Boi Ruiz assistirà a l'acte de presentació de l'edició catalana del "Textbook of Clinical Electrocardiography" del professor Bayés de Luna

query_builder   17 setembre 2013 17:52

event_note Nota de premsa

El conseller Boi Ruiz assistirà a l'acte de presentació de l'edició catalana del "Textbook of Clinical Electrocardiography" del professor Bayés de Luna

L’acte tindrà lloc a la Universitat de Vic, vila de naixement del prestigiós cardiòleg

 

Demà, dimecres 18 de setembre, el conseller de Salut Boi Ruiz assistirà a l’acte de presentació de l’edició catalana del "Textbook of Clinical Electrocardiography", del prestigiós professor Antoni Bayés de Luna, que tindrà lloc a la Universitat de Vic (Masia Torre dels Frares, C. Perot Rocaguinarda, 17), a partir de les 13 hores.
 
L’acte comptarà amb la presència del rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña; l’alcalde de Vic, Josep Maria Vila d’Abadal; el president de la Societat Espanyola de Cardiologia, José A. González; i el president de la Societat Europea de Cardiologia, Günter Breithardt, entre altres personalitats de l’àmbit acadèmic, científic i sanitari.
 
El llibre sobre l’electrocardiografia clínica està considerat un clàssic no només per als estudiants de Medicina, sinó també pels professionals de l’àmbit de la Cardiologia i ha estat traduït a diverses llengües des de la seva primera edició, l’any 1993. L’edició en llengua catalana significa un pas més en la consolidació i normalització dels seu ús en els àmbits mèdic i científic.
 
El professor Antoni Bayés de Luna compta amb una llarga trajectòria de gran prestigi professional, docent i científic, amb una destacada capacitat de lideratge en diversos projectes internacionals. Conegut arreu com un referent en el món de la Cardiologia, ha estat mereixedor de nombrosos premis i distincions i ha ocupat importants càrrecs directius, entre ells la Presidència de l’actual World Heart Federation.

13:00|Presentació del llibre "Textbook of Clinical Electrocardiograph".Masia Torres dels Frares (c. Perot Rocaguinarda, 17)|Vic (Osona)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, assistirà a l'acte de presentació de la versió en català del llibre "Textbook of Clinical Electrocardiograph", del Dr. Bayés de Luna.