El conseller Gordó recull el Premi a la Qualitat de la Justícia 2013

query_builder   18 setembre 2013 13:20

event_note Nota de premsa

El conseller Gordó recull el Premi a la Qualitat de la Justícia 2013

El guardó, atorgat pel Consell General del Poder Judicial al Departament de Justícia en la seva modalitat “Una justícia més accessible”, reconeix el projecte català de Presentació telemàtica de demandes i escrits de la jurisdicció civil
 
 
El conseller de Justícia, Germà Gordó, serà l’encarregat de recollir el Premi a la Qualitat de la Justícia 2013, que atorga el Consell General del Poder Judicial, en l’acte de lliurament que se celebrarà demà dijous, a les 19 hores, a la Sala d’Actes del CGPJ.
 
El CGPJ va decidir el passat mes de juliol atorgar aquest premi al Departament de Justícia de la Generalitat per la implantació a Catalunya dels mòduls que permeten la presentació telemàtica de demandes (mòdul TTA) i la presentació telemàtica dels escrits de tràmit (mòdul RED).
 
Nota per a mitjans: per a qualsevol qüestió relacionada amb l’accés a l’acte, si us plau, poseu-vos en contacte amb l’Oficina de Premsa del CGPJ a través del correu azurita@cgpj.es.

19:00|Germà Gordó recull a Madrid el Premi a la Qualitat de la Justícia 2013.Seu del CGPJ|Madrid (Madrid)

El conseller de Justícia, Germà Gordó, recollirà a Madrid el Premi a la Qualitat de la Justícia 2013 atorgat pel Consell General del Poder Judicial en la modalitat “Una justícia més accessible”.