Acció Social i Ciutadania organitza un jornada sobre les aportacions de la cultura juvenil contra la violència masclista

query_builder   26 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania organitza un jornada sobre les aportacions de la cultura juvenil contra la violència masclista

Hi participen l'antropòleg Manuel Delgado i l'actor Joel Joan
L’Institut Català de les Dones (ICD) i la Secretaria de Joventut del Departament d’Acció Social i Ciutadania, organitzen dijous, dia 27, una jornada de debat sobre les aportacions de la cultura juvenil a la prevenció de la violència masclista. La inauguraran la presidenta de l’ICD, Marta Selva, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.

La jornada “Talla amb els mals rotllos. Aportacions des de la cultura juvenil a la prevenció de la violència masclista serà moderada per la sociòloga Anna Berga i comptarà amb la participació de l’antropòleg Manuel Delgado, l’actor Joel Joan, la cantant Mai, l’especialista en mitjans de comunciació i gènere Meritxell Esquirol, i l’escriptora Meritxell Martí. L’objectiu és mostrar experiències que estan trencant amb els models estereotipats de feminitat i masculinitat i que poden ser instruments per a la construcció de noves formes de relació entre els sexes.
La reunió comptarà amb la participació d’entitats vinculades a la lluita contra la violència masclista i les relacions juvenils: Associació Candela per a la Investigació i Acció Comunitària; Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears; Consell Nacional de la Joventut de Catalunya; Dones amb Empenta; El safareig, Grup de Dones Feministes de Cerdanyola del Vallès; Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere, i Tamaia, Dones Contra la Violència Familiar.
 
La Jornada Debat es farà de forma simultània per videoconferència a: 
  • Girona. Auditori del Col·legi d’Advocats (Jaume Vicens Vives, 4).
  • Lleida. Biblioteca dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania (Avda. Segre, 5)
  • Tarragona. Sala Pau Casals. Delegació de Govern (Sant Francesc, 3)
  • Tortosa. Delegació de Govern. Palau Abaria. (C. Montcada, 23)

09:30|.Secretaria de Joventut (c. Calàbria, 147)|Barcelona (El Barcelonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, inauguraran  la jornada  "Talla amb els mals rotllos. També hi assistirà la secretària de Polítiques Familiars i Drets de la Ciutadania, Carme Porta.