La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció inaugura a Amposta una mostra per incentivar l'acolliment familiar

query_builder   26 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La directora de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció inaugura a Amposta una mostra per incentivar l'acolliment familiar

L'exposició "Acolliment: un infant, un temps, una família" es podrà visitar al Parc de Valletes fins al 30 de novembre
La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció, Sílvia Casellas, acompanyada del director territorial d’Acció Social i Ciutadania a les Terres de l’Ebre, Adam Tomàs, inaugurarà demà a Amposta l’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família”. L’objectiu d’aquesta mostra és informar i sensibilitzar al públic sobre l’acolliment i, sobretot, animar noves famílies a acollir.

 “Acolliment: un infant, un temps, una família” és una exposició interactiva formada per cinc espais en forma d’iglús. A través de jocs, colors, imatges virtuals, etc. es mostren quins són els drets dels infants, què és l’acolliment, quins tipus hi ha i com pot ser una família d’acollida. La mostra està dissenyada perquè els infants i les famílies, amb fills o sense, que la visitin passin una estona d’esbarjo, i alhora s’informin sobre l’acolliment i prenguin consciència de la necessitat de noves famílies acollidores. L’exposició romandrà oberta al parc de Valletes fins al 30 de novembre. L’horari de visita és de 10 del matí a 8 de la tarda.
 
A l’acte inaugural també hi assistirà la regidora de Serveis Socials i Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Amposta, Laia Subirats.

12:30|.Parc de Valletes (av. Josep Tarradelles, s/n) |Amposta (El Montsià)

La directora de l’Institut Català de l’Acolliment i de l’Adopció, Sílvia Casellas, inaugurarà l’exposició “Acolliment: un infant, un temps, una família”.