Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a M. Dolors Argemí

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, en farà el lliurament

query_builder   4 octubre 2013 10:30

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família lliura la Medalla Centenària a M. Dolors Argemí

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, en farà el lliurament

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, lliurarà la Medalla Centenària del Departament de Benestar Social i Família a M. Dolors Argemí, veïna de Castellar del Vallès. A l’acte, que se celebrarà aquest dissabte al domicili de l’homenatjada, hi assistiran familiars i amics, així com l’alcalde del municipi, Ignasi Giménez.
 
M. Dolors Argemí i Boix va néixer a Terrassa el 4 d’octubre de 1913. Un cop casada, ella i el seu marit van anar a fer de masovers de Can Montllor i, més endavant, al Castell de Casquerí, a Castellar del Vallès. L’any 66 la família s’instal·là al poble i regentà una botiga de queviures. La senyora Argemí té 4 fills, 11 néts i 14 besnéts.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

17:00|Medalla Centenària a la senyora M. Dolors Argemí.C. Josep M. Valls, 33|Castellar del Vallès (Vallès Occidental)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montserrat Gatell, lliurarà la Medalla Centenària del Departament de Benestar Social i Família a la senyora M. Dolors Argemí.