TURISME

Barcelona inaugura demà la 7a Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions

query_builder   2 octubre 2013 14:10

event_note Nota de premsa

TURISME

Barcelona inaugura demà la 7a Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions

 
·        El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participa en l’acte d’obertura de les jornades professionals d’aquest esdeveniment, que compta amb el suport de la Direcció General de Turisme.
 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, participa demà en l’acte d’obertura de les jornades professionals de la 7a Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions, impulsada per l’International Centre for Responsible Tourism (ICRT) i Turisme Sant Ignasi.
 
El secretari estarà acompanyat per Harold Goodwin, de l’ICRT; Jordi Ficapal, de Turisme Sant Ignasi-TSI; Xavier Mena, de la Fundació Xavier (TSI-Turismo Sant Ignasi); Ramon Riera,  diputat delegat de Turisme; Pere Duran, director de Turisme de Barcelona; Sònia Recasens, segona Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona.
 
Durant dos dies -demà dijous i divendres-, representants de la indústria debatran els reptes del creixement turístic a Barcelona i Catalunya, i explicaran perquè el turisme responsable és una oportunitat de negoci per a les empreses i entitats del sector.
 
La Direcció General de Turisme i l’Agència Catalana de Turisme col·laboren en l’organització d’aquest esdeveniment, juntament amb l’Observatori de Turisme Responsable de TSI-Turisme Sant Ignasi (Universitat Ramon Llull), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona.
 
La directora general de Turisme, Marian Muro, farà una intervenció sobre el rol dels governs en la planificació i gestió de destinacions. A més, l’ACT hi participa explicant el seu model de turisme accesible i amb la intervenció del seu subdirector, Patrick Torrent, en una taula rodona sobre els reptes del turisme responsable.