La consellera Carme Capdevila inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Pla de la Selva' de Sils

query_builder   27 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila inaugura el Centre Residencial d'Acció Educativa 'Pla de la Selva' de Sils

L'equipament ofereix 10 places concertades per la Generalitat
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper divendres el Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) ‘Pla de la Selva’ de Sils. Acompanyaran la consellera l’alcalde de Sils, Martí Nogué; el director general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Xavier Soley; i el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania a Girona, Josep Viñas.
 
El CRAE ‘Pla de la Selva’, gestionat per la Fundació RESILIS, ofereix 10 places a menors d’entre 3 i 18 anys concertades per Acció Social i Ciutadania. El Departament també ha subvencionat amb 90.000 euros l’adequació i reforma del local que acull el centre.
 
Els Centres Residencials d’Acció Educativa són establiments que ofereixen als i les menors un recurs al medi familiar quan aquest és inexistent, s’ha deteriorat o té greus dificultats per cobrir les seves necessitats bàsiques. Substitueixen temporalment la família en els casos en que l’Administració detecta una situació de desemparament en el menor i ha suspès temporalment l’exercici de la pàtria potestat als pares.

13:30|.Centre residencial (c. Ramon Llull, 10-12)|Sils (La Selva)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el Centre Residencial d’Acció Educativa Pla de la Selva de Sils.