Es presenta el projecte de redacció i el disseny de l'Espai Jove de Llagostera en un procés innovador i pioner

query_builder   4 octubre 2013 09:04

event_note Nota de premsa

Es presenta el projecte de redacció i el disseny de l'Espai Jove de Llagostera en un procés innovador i pioner

L’Ajuntament de Llagostera, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona (ELISAVA) treballen conjuntament amb el projecte de redacció i disseny del futur Espai Jove de Llagostera.
 
El procés, que tindrà en compte les ocupacions, hàbits i mancances dels joves de Llagostera, és totalment innovador i pioner, i es pretén que el resultat esdevingui un model aplicable que pugui servir de base per a futures intervencions en equipament juvenils en d’altres ciutats i pobles de Catalunya.
 
La presentació del projecte de l’Espai Jove de Llagostera tindrà lloc el proper dilluns, 7 d’octubre a les 11:00h a la Sala Carles Rahola de l’Edifici de la Generalitat a Girona. Intervindran l’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Anna Prior, el cap d’estudis de Grau en Disseny de l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona, Albert Fuster, i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Llagostera, Sergi Miquel.