La consellera de Justícia inaugura el nou centre penitenciari de Joves a la Roca del Vallès

query_builder   27 novembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Justícia inaugura el nou centre penitenciari de Joves a la Roca del Vallès

Montserrat Tura oferirà una roda de premsa per explicar les característiques del nou equipament
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, acompanyada de l’alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, i d’altres autoritats de la comarca del Vallès Oriental, inaugurarà divendres, 28 de novembre, a les 12 h., el nou Centre Penitenciari de Joves a la Roca del Vallès.
 
Prèviament, a les 10 h., la consellera de Justícia oferirà una roda de premsa per explicar les característiques de l’equipament, i a continuació farà un recorregut per les noves instal·lacions.
 
 
Tots els mitjans interessats a assistir-hi hauran d’acreditar-se (nom, cognoms, DNI i mitjà) enviant un correu electrònic (premsa.dj@gencat.net), fins demà, dijous 27, a les 17 h.
 
L’entrada  al centre i l’entrega de les acreditacions es realitzarà a les 9.30 h. Els mitjans interessats en desplaçar una unitat mòbil al Centre Penitenciari de Joves ho han de fer constar en la seva demanda d’acreditació. L’entrada de les unitats mòbils serà a les 9.15 h.

12:00|.Centre Penitenciari de Joves (ctra. del Masnou a Granollers, km 13,4)|Roca del Vallès (El Vallès Oriental)

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, inaugurarà el nou Centre Penitenciari de Joves. També hi assistirà la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel. Prèviament, a les 10 h., la consellera oferirà una roda de premsa per explicar les característiques de l’equipament, i a continuació farà un recorregut per les noves instal·lacions.