.

La consellera Ciuró es reuneix amb els sindicats penitenciaris i els demana "anar a l'una per enfortir el sistema"

query_builder   18 juny 2021 18:47

event_note Nota de premsa

La consellera Ciuró es reuneix amb els sindicats penitenciaris i els demana "anar a l'una per enfortir el sistema"

.

La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha mostrat el seu suport i reconeixement als professionals dels centres penitenciaris. “Tenim un model d’èxit, un sistema basat en la reeducació i en la reinserció, que funciona, i que hem d’ajudar a enfortir i això ho aconseguirem si anem a l’una, aquí no hi ha un nosaltres i un vosaltres”, ha afirmat la titular de Justícia.

 

Ciuró ha fet aquestes declaracions després de la primera trobada amb els representants sindicals, que ha mantingut avui. La titular de Justícia s’ha reunit amb les organitzacions sindicals del grup de treball penitenciari, que tenen representació a la Mesa Sectorial: UGT, CSIF, CCOO, CATAC I la Intersindical. A la reunió ha assistit també el secretari general del Departament, Quim Clavaguera. I s’han tractat temes com ara la millora de les condicions laborals, l’avançament de l’edat de jubilació, i les solucions als interinatges.

 

La consellera ha anunciat la creació d’una direcció general d’Afers Penitenciaris, per atendre les necessitats específiques de l’àmbit, per part del Govern. I s’ha compromès a visitar totes les presons en les properes setmanes.