El president Mas inaugura un nou centre de suport social al barri del Raval de Barcelona

query_builder   15 febrer 2012 10:00

event_note Nota de premsa

El president Mas inaugura un nou centre de suport social al barri del Raval de Barcelona

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha inaugurat el 14 de febrer el nou centre de suport social per a infants i famílies del Casal dels Infants al barri del Raval de Barcelona. L’han acompanyat el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba.
Generalitat de Catalunya
Amb aquest nou espai, situat al carrer Reina Amàlia, 22, ja són cinc els centres que aquest Casal té en funcionament al Raval. El president ha assenyalat l’èxit col·lectiu que significa els 30 anys d’existència del Casal dels Infants i ha fet incís en el treball que desenvolupa per eliminar les tres xacres del país: l’atur, el fracàs escolar i la pobresa. Així mateix, va destacar els mèrits de les més de 700 persones voluntàries amb que compten, “un mirall –va dir, per a la resta de la societat catalana”, perquè “ensenyen als infants a ser responsables i un país responsable és la suma de ciutadans responsables”. 
 
El Casal dels Infants per a l’acció social als barris és una entitat sense ànim de lucre que fa prop de tres dècades que concentra esforços en els barris més vulnerables per aconseguir millores en la qualitat de vida dels infants, joves i famílies en situació o risc d’exclusió social. Des de la seva creació ha treballat amb més de 20.000 nens i famílies.