Sis persones ferides de caràcter lleu pel vessament d'un producte químic a Terrassa (Vallès Occidental)

query_builder   20 febrer 2012 13:29

event_note Nota de premsa

Sis persones ferides de caràcter lleu pel vessament d'un producte químic a Terrassa (Vallès Occidental)

 
Els Bombers de la Generalitat, que han mobilitzat dues dotacions (un vehicle de comandament i una bomba urbana pesant), han estat alertats a les 12.10 hores d’una olor molt intensa, de producte químic, a l’interior d’una empresa del polígon industrial Can Parellada de Terrassa. L’avís s’ha rebut a través del telèfon únic d’emergències, 112.
 
Un total de sis persones han hagut de ser ateses per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per irritació ocular i problemes respiratoris al polígon industrial.
  
Segons les darreres informacions s’haurien vessat, per causes que es desconeixen, uns 40 litres metacrilat de metil a una empresa del carrer Libra número 51. Han estat sis treballadors d’una empresa del costat que han resultat ferits de caràcter lleu. El SEM, que ha desplaçat quatre ambulàncies, els ha atès in situ i no ha estat necessari el seu trasllat a cap centre hospitalari. Fins al lloc també s’han desplaçat dues patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra.
 
La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya ho ha considerat un accident de categoria 1 del Pla d’Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat), que no implica l’activació del pla.