El Govern impulsa el projecte per a completar els laterals a la C-31 a Badalona

query_builder   25 febrer 2012 13:59

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa el projecte per a completar els laterals a la C-31 a Badalona

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha anunciat avui a Badalona que el Departament ha impulsat el projecte per a completar els laterals de la C-31 en aquest municipi. El nou tram tindrà una longitud d’uns 1,6 quilòmetres i es construirà al costat muntanya, a la zona del barri de Sant Crist. La futura calçada lateral, que s’executarà en dues fases, significarà una inversió estimada en 12 MEUR.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha visitat avui Badalona, acompanyat de l’alcalde del municipi, Xavier Garcia Albiol. Durant la visita, el conseller ha anunciat que el Departament té en marxa la redacció del projecte constructiu per a completar les calçades laterals de la C-31. El nou tram discorrerà en el costat muntanya, entre la B-500 (avinguda del President Companys) i la Rambla de Sant Joan, incloent el barri del Sant Crist.
 
Aquesta actuació permetrà, a més de donar continuïtat al lateral existent, millorar la connectivitat i la fluïdesa del trànsit en aquest entorn. El tram que s’impulsa tindrà una longitud d’1,6 quilòmetres i dos carrils unidireccionals. Es preveu que el projecte, que concretarà el traçat de la futura calçada, estigui redactat l’estiu vinent. Posteriorment, es licitaran els treballs de construcció.
 
Ateses les disponibilitats pressupostàries i les característiques de l’actuació, es preveu que les obres s’executin en dues fases, amb una inversió total estimada en 12 MEUR.

1  

Imatges

Plànol calçada lateral

Plànol calçada lateral 3065