Interior i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes signen l'adhesió d'aquesta població al programari SIPCAT

query_builder   7 març 2012 13:10

event_note Nota de premsa

Interior i l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes signen l'adhesió d'aquesta població al programari SIPCAT

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, i l’alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco, han signat avui un conveni per a l’adhesió d’aquest municipi al programari SIPCAT.
 
D’aquesta manera, la Policia Local de Sant Pere de Ribes s’ha integrat al programari SIPCAT, un sistema de gestió integral per a les policies locals de Catalunya, que permet interconnectar amb els sistemes d’informació del cos de Mossos d’Esquadra i amb el Centre d'Atenció de Trucades CAT 112 (telèfon d'emergències) i que el Departament d’Interior ofereix de forma gratuïta.
 
A l’acte també hi han assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba, i el el subdirector general de Coordinació e la Policia de Catalunya, Joan Carles de la Monja, entre d’altres autoritats.
 
SIPCAT
 
El Departament d'Interior, en el marc del projecte PISE (Plataforma integrada de seguretat i emergències), ha impulsat un pla global de les emergències per a Catalunya que no sols involucra la Generalitat, sinó també les administracions locals.
 
El programari SIPCAT parteix d'una aplicació informàtica de seu local ja desenvolupada que ha servit de base per a la construcció del sistema, amb tots els requeriments funcionals i tècnics necessaris per assolir l'objectiu i l'èxit de les accions d'implantació del projecte (programari de gestió integral) a les policies locals de Catalunya.
 
Les característiques principals d’aquest nou aplicatiu són les següents:
 
  • Possibilitat de treballar indistintament en local o en remot segons es vulgui, sense necessitat de disposar de costosos servidors en les dependències municipals.
  • Funcionalitats avançades de gestió de la demanda (despatx), gestió i planificació d’activitats, gestió de recursos humans i materials, etc.
  • Quadre d’Indicadors de Gestió d’una policia local. 
  • Integració amb Centre d’Atenció de Trucades CAT 112. 
  • Integració amb el SIP dels Mossos d’Esquadra.
  • Integració amb el Servei Català de Trànsit.
  • Integració amb el nou GIS corporatiu.
  • Capacitat d’integració de plataformes de mobilitat (PDA) i certificats digitals, tramitació digital, etc.

1  

Fitxers adjunts

Foto

Foto
JPG | 494