Un home resulta mort a Olot en intentar agredir amb una arma blanca als Mossos d'Esquadra (ampliació)

query_builder   11 març 2012 11:36

event_note Nota de premsa

Un home resulta mort a Olot en intentar agredir amb una arma blanca als Mossos d'Esquadra (ampliació)

- Un agent policial va fer ús de la seva arma reglamentària, en legítima defensa, per repel·lir una atac amb un ganivet de grans dimensions.
 
 
Un home va resultar mort ahir a la tarda a Olot en intentar agredir amb un ganivet de grans dimensions a agents policials quan intentaven mediar perquè desistís la seva actitud amenaçadora.
 
Els fets van passar ahir a les 19:30 hores quan ens van alertar que a l'interior d’un pis de la carretera Trias d'Olot hi havia un home, acompanyat d’un menor, en gran estat d’exaltació.
 
Immediatament es van desplaçar diverses dotacions policials, que van comprovar que l’home, que es trobava al menjador del domicili acompanyat d’un menor, duia un matxet amb el que amenaçava als mossos afirmant que no sortiria ningú del pis.
 
Els agents policials i el personal sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques, que havien desplaçat dos equips al lloc dels fets, van intentar establir un diàleg amb l’agressor per tal que desistís amb la seva actitud i deixés d’amenaçar als mossos.
 
Durant aquest procés, la víctima es va llençar sobre un agent amb la clara intenció de clavar-li el matxet. Davant aquesta acció i el perill evident que comportava, l’agent es va veure obligat, en legítima defensa, a fer ús de la seva arma reglamentària per tal de salvar la seva vida i protegir la integritat física de tots els presents.
 
Els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques que també eren presents a d’interior del domicili no van poder fer res per salvar-li la vida i va morir poc després
 
 
 
Àrea de comunicació,
Lleida, 11 de març de 2012