Accident d'un ultralleuger a Das (Cerdanya)

query_builder   11 març 2012 15:22

event_note Nota de premsa

Accident d'un ultralleuger a Das (Cerdanya)

  • Hi ha treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi havia efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM)

 

  • L’ocupant de l’aparell ha estat evacuat fins a l’Hospital de Puigcerdà amb un TCE lleu, contusió lumbar i possible fractura de clavícula
Accident d’un ultralleuger a Das (Cerdanya)
 
 
·                 Hi ha treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, entre les quals hi havia efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM)
 
·                 L’ocupant de l’aparell ha estat evacuat fins a l’Hospital de Puigcerdà amb un TCE lleu, contusió lumbar i possible fractura de clavícula
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 13.01 hores, de l’accident d’un vehicle ultralleuger al final de la pista de l’aeròdrom “Montealp”, al municipi de Das (Cerdanya).
 
Fins al lloc dels fets s’han desplaçat cinc dotacions terrestres dels Bombers, entre les quals hi havia efectius del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM).
 
L’aparell ha caigut per causes desconegudes a fora de la pista i l’ocupant ha quedat atrapat entre la ferralla. Els Bombers han tret el ferit i han realitzat la primera assistència sanitària. Així, un metge i dues infermeres del GEM de Bombers de la Generalitat han atès el ferit in situ i han realitzat el primer diagnòstic. L’home (la identitat del qual encara no ha estat confirmada) ha patit un traumatisme cranioencefàlic lleu, contusió lumbar i possible fractura de clavícula.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques l’ha evacuat fins a l’Hospital de Puigcerdà.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 11 de març de 2012
15.15 hores