Termini obert per assignar 12 habitatges a Monistrol de Montserrat i a Sant Pere de Ribes

query_builder   12 març 2012 12:41

event_note Nota de premsa

Termini obert per assignar 12 habitatges a Monistrol de Montserrat i a Sant Pere de Ribes

Avui dilluns s’han obert les convocatòries per assignar sis pisos amb protecció oficial de lloguer a Sant Pere de Ribes (Garraf) i sis a Monistrol de Montserrat (Bages), que fa l’Agència de l’Habitatge de Catalunya dins del Pla de xoc per adjudicar els habitatges desocupats de la Generalitat. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar el passat mes de setembre aquest pla que ofereix noves condicions d’accés als habitatges.
 
A Sant Pere de Ribes els pisos es troben situats a la plaça Jaume Gómez Puig, hi ha tres amb dos dormitoris i altres tres amb un, i la superfície varia de 37,2 m2 a 47,5 m2. El preu de l’arrendament és de 159 euros a 202,6 euros mensuals.
 
A Monistrol de Montserrat els habitatges estan situats a diferents promocions. Al carrer Manresa, n’hi ha quatre, amb una superfície de 40 m2 a 52 m2, d’una a dues habitacions i un preu d’entre 125 euros i 163,6 euros mensuals. Al carrer Julià Fuchs hi ha un pis disponible, amb un dormitori, una superfície de 37,2 m2 i un preu d’arrendament de 118,3 euros mensuals. Per últim, hi ha un altre pis al carrer Balmes, de dues habitacions, una superfície de 54 m2 i un lloguer de 75,2 euros mensuals.
 
Les persones interessades poden ampliar la informació als respectius ajuntaments i a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos desocupats
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge té com a objectiu assignar els habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Per això, s’han iniciat una sèrie de mesures entre les que destaquen:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha buits, abans de finals d’abril d’enguany.  

1  

Fitxers adjunts

NP PISOS BAGES I GARRAF

NP PISOS BAGES I GARRAF
PDF | 52