L'Agència de l'Habitatge adjudica 11 pisos a Sant Sadurní d'Anoia

query_builder   12 març 2012 13:01

event_note Nota de premsa

L'Agència de l'Habitatge adjudica 11 pisos a Sant Sadurní d'Anoia

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha assignat aquest matí 11 pisos amb protecció oficial de lloguer situats a Sant Sadurní d’Anoia (Alt Penedès). Els pisos es troben situats a l’avinguda de Francesc Macià i formen part del Pla de Xoc que el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va presentar el passat mes de setembre per adjudicar els habitatges buits de la Generalitat.
 
Les normes ofereixen noves condicions  i avui s’han adjudicat aquests 11 habitatges que disposen d’un, dos i tres  dormitoris i una superfície útil entre 40,71,m2 i 68,64 m2 . Tots els habitatges tenen plaça d’aparcament exterior i traster vinculats als habitatges. El preu mensual del lloguer és a partir de 180 euros i s’han d‘afegir les despeses de la comunitat de propietaris i la repercussió de l’IBI.
 
L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ha construït els habitatges i l’Agència els administra. En el procés d’adjudicació s’han admès 48 sol·licituds i se n’han exclòs 25 per no reunir els requisits de la convocatòria o per manca de documentació.
 
Pla de xoc per adjudicar 3.264 pisos buits
 
Les mesures que destaquen del Pla de xoc de la Generalitat són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.
 
Amb aquestes actuacions es preveu poder treure en convocatòria pública el 95% dels pisos que actualment hi ha desocupats, abans del proper mes d’abril.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa Sant Sadurní d'Anoia

Nota de premsa Sant Sadurní d'Anoia
PDF | 50