El Govern i l'Ajuntament de la Roca del Vallès acorden actuacions de millora de la seguretat viària a la C-60

El Govern i l'Ajuntament de la Roca del Vallès acorden actuacions de millora de la seguretat viària a la C-60

query_builder   13 març 2012 17:53

event_note Nota de premsa

El Govern i l'Ajuntament de la Roca del Vallès acorden actuacions de millora de la seguretat viària a la C-60

  • El director general de Carreteres, Jordi Follia, i l’alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, han acordat avui un conjunt d’actuacions de millora de la seguretat viària en 2,6 quilòmetres de la C-60 i la B-40 al seu pas per aquest municipi. En concret, s’instal·larà una separació entre els dos sentits de la circulació al llarg de 900 metres, es perllongarà una incorporació a la C-60 i es millorarà la senyalització i l’abalisament en tot el tram
Imatge de la reunió
El director general de Carreteres, Jordi Follia, i l’alcalde de la Roca del Vallès, Rafael Ros, s’han reunit avui a la seu del Departament per a tractar sobre la millora de la seguretat viària de la C-60 i la B-40 al seu pas per aquest municipi. En aquest sentit, han acordat l’execució d’un conjunt de mesures en un tram de 2,6 quilòmetres amb l’objectiu de reduir l’accidentalitat, que es portarà a terme aquesta primavera.
 
El tram on s’actuarà registra un trànsit intens –uns 30.000 vehicles diaris de mitjana i inclou un enllaç amb l’AP-7 i un altre amb la C-1415c (la Roca del Vallès) i la BV-5105 (Santa Agnès de Malanyana), de manera que es produeixen molts moviments de trenat.
 
Les mesures de millora de la seguretat viària que s’han previst consisteixen en:
 
  • Instal·lació d’una separació entre els dos sentits: En un tram de 900 metres, s’instal·larà un element que reforçarà la separació entre els dos sentits de la circulació. Per fer-ho, caldrà fer més estrets els carrils existents.
 
  • Perllongament d’una incorporació a la C-60: En l’enllaç de la C-60 amb les carreteres C-1415c i BV-5105, es perllongarà la incorporació en sentit Granollers, per tal que els vehicles puguin accedir-hi amb més comoditat i seguretat
 
  • Senyalització i abalisament: Al llarg de tot el tram, es millorarà la senyalització vertical i horitzontal, així com l’abalisament (panells direccionals, ulls de gat, que faciliten la percepció del traçat de la carretera)
Plànol

2  

Imatges

Plànol

Plànol 1511

Imatge reunió

Imatge reunió 455

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 235