Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita participen a la Seatrade a Miami

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita participen a la Seatrade a Miami

query_builder   14 març 2012 12:57

event_note Nota de premsa

Els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita participen a la Seatrade a Miami

La Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, participa un any més a la fira Seatrade amb els ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita. L’objectiu és promoure i potenciar aquests tres ports catalans com a destinació de creuers  a la fira Seatrade, l’aparador més important de la indústria creuerística, que se celebra aquests dies a Miami (Estats Units).
Ports de la Generalitat conjuntament amb els ajuntaments de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita, les cambres de comerç de Girona i Palamós, els patronats de turisme Costa Brava Girona i Terres de l’Ebre i l’Agència  Catalana de Turisme estan presents en el principal fòrum internacional del mercat creuerístic, amb la finalitat d’impulsar l’activitat de creuers als ports de Palamós, Roses i Sant Carles de la Ràpita. Aquesta fira se celebra del 12 al 15 de març a Miami, Florida, (Estats Units).
 
 L‘Administració catalana i les institucions han creat grups de treball per promoure els creuers en aquest tres ports. Aquests dies a Miami s’organitzaran actes i trobades amb empreses i agents del sector de creuers.
 
L’objectiu és donar a conèixer les infraestructures, les condicions tècniques dels ports i els serveis de què es disposa, així com l’ampli ventall activitats culturals, gastronòmiques i d’oci que ofereixen la Costa Brava en particular, les comarques gironines en el seu conjunt i les Terres de l’Ebre als turistes de creuer.
Ports de la Generalitat
Estand de Ports de la Generalitat a Miami
14 de març de 2012

1  

Imatges

Estand de la Generalitat a Miami

Estand de la Generalitat a Miami 1259

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 113